2024 Chase County Fair --- Schedule of Events

Friday August 9th

7:00 PM Sponsor Round-up dinner

Sunday August 11th

8:00 AM 4-H Horse Show (Grandstand Arena)

Monday August 12th

8:00 AM Rabbit Show (Show Barn Area)

11:00 PM Poultry Show (Show Barn Area following Rabbit Show)

2:00 PM Companion Animal (Show Barn Area Following Poultry Show)

2:00 PM Exhibition Barrel Race

4:00 PM Peewee Barrel Race Runs

5:00 PM Open Barrel Race Runs

Call Dixie Engelke 785-476-8172

Tuesday August 13th

8-11:00 AM Enter 4-H/FFA, and Open Class exhibits

8:00 AM All Swine, Sheep, Goats Exhibits Must be in place

8-10 AM Weigh-in of Market Swine

10-11 AM Weigh-in of Sheep & Goat

11:00 AM 4-H/FFA Market Beef Weigh-in

11:30 PM Market Beef Ultra-Sounding (Exhibitors must be present with animals)

11:30 AM 4-H/FFA Exhibit Hall Entry Judging Begins

12:30 PM Open Class Exhibit Entry Judging Begins

5:30 PM Ranch Rodeo Calcutta (Grandstand Arena)

6:00 PM Ranch Rodeo (Grandstand Arena)

Call Preston Smith or Brock Stromberger to enter

Ranch Bronc Riding in between events of ranch rodeo (Limit of 15 Riders)

Wednesday August 14th

8:30 AM 4-H/FFA Swine Show (Show Barn Arena)

11:00 AM 4-H/FFA Sheep Show followed by Goat Show (Show Barn Arena)

12:30 PM Expo Businesses Open

12:30 PM 4-H Exhibit building opens

1:00 PM Mutton Bustin' registration located at Fair Office Building

Mini Bull riders must pre-register

2:30 PM Sheep & Swine Ultra-sounding (Exhibitors must be present with animals)

1:00 PM FREE Show- Open Air Pavilion

1:30 PM Turtle Race Registration- Grandstands

2:00 PM Turtle Race- Grandstands

2:00 PM Homemade Ice Cream & Pie

By Champion Community Center (Hughes Farm Supply booth)

3:00 PM Kid Rodeo- Mutton Bustin' & Steer Riding

3-12 Midnight Lions Club Bingo (Lions Stand)

4:00 PM FREE Show

4:30 PM Frozen T-Shirt Contest for all ages (Allo Arena)

Hosted by CASA

5-11 PM Carnival Opens (\$30 Unlimited Rides)

6:00 PM Draft Horse Obstacle Competition

Thursday August 15th

8:30 AM 4-H/FFA Beef Show (Show Barn Arena)

12-10 PM Expo Businesses Open – Buy at the Fair!

12:30 PM 4-H Exhibit Building Opens

1:00 PM Free Show- Open Air Pavilion

3:00 PM Free Show- Open Air Pavilion

3 PM-12 Midnight Lions Club Bingo (Lions Stand)

5:00 PM Free Show- Open Air Pavilion

5-11 PM Carnival Ride-a-thon (\$30 Unlimited Rides)

6:00 PM Heartland Pulling Series Tractor Pull- Gates open at 5:30 (Allo Arena)

Friday August 16th

8:00 AM 4-H Rocket Launch (Fairgrounds)

9:00 AM 4-H/FFA Round Robin Contest (Show Barn Arena)

11:00 AM Registration for Pedal Tractor Pull (Open Air Pavilion, ages 4-12)

12 PM-10 PM Expo Businesses Open – Buy at the Fair!

12:30 PM 4-H Exhibit Building Opens

12:00 PM Pedal Tractor Pull (Open Air Pavilion)

Adult pull to follow

1 PM-1 AM Lions Club Bingo (Lions Stand)

2:00 PM 4-H/FFA Livestock Auction (Show Barn Arena)

3:30 PM Free Show – Open Air Pavilion

5:00 PM- Close Carnival Rides open (\$30 for all day)

5:00 PM Free Show – Open Air Pavilion

7:30 PM Grandstand Show- Allo Arena

Plain White T's with Special Guest The Red Jumpsuit Apparatus

Gates open at 6:30

Saturday August 17th

7:30 AM Annual Chase County Fair Run (CCS Schools)

Registration at 6:30 AM, Kids Race following 5K

10:30 AM **PARADE**- Theme TBD

After Parade Imperial Young Farmers & Ranchers BBQ (7th & Wellington, West of Fairgrounds)

12 noon-4 PM Car Nutz & Motorcycle Shows

CarNutz "Cruize-In" Car Show (Registration at 9:00 AM, 7th & Wellington, West of Fairgrounds) Doug Reinke,

Rodger Hamilton

A.B.A.T.E Motorcycle Show (Fairgrounds Midway) Dave Irey- (308) 882-1850 for Registration

12-10 PM Expo Businesses Open

12 noon-1 PM Dance Crew Contest Registration (Open Air Pavilion) Contact Vanessa Terryberry (308) 883 2130

12:30 PM 4-H Exhibit Building Opens

1 PM-1 AM Lions Club Bingo (Lions Stand)

1-5 PM Cornhole Tournament Contact- Randy Roesener 308-882-6988 or Aaron Troxell 308-883-1673

Location- Show Barn

1:00- Close Carnival Ride-a-thon (\$40 unlimited ride)

1:30 PM Dance Crew Contest (Open Air Pavilion)

3:00 PM Free Show – Open Air Pavilion5:00 PM Free Show – Open Air Pavilion

7:30 PM Grandstand Show- Allo Arena

Randy Houser with Special Guest Sam Barber

Sunday August 18th

7:00 AM Release of all Livestock Exhibits

11:30 PM Release Open Class, 4-H/FFA Exhibits